Στα πλαίσια του προγράμματος Comenius-Regio με τίτλο PPT-Go, στο οποίο συμμετέχει το 7ο Δημοτικό, πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνάντηση μεταξύ των Ελλήνων και των Ισπανών συνεργατών. Ο διευθυντής του σχολείου συνόδευσε τους Ισπανούς συναδέλφους στα γραφεία της Π.Ε. Βοιωτίας, όπου ενημερώθηκαν και αντάλλαξαν πληροφορίες με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον χώρο του ΣΕΚ και μαζί με τους μαθητές της Στ τάξης του σχολείου μας παρακολούθησαν την επίδειξη με το ρομπότ. Σημαντικό είναι να αναφερθεί η συνάντησή με την ΕΛΜΕ Βοιωτίας και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Επαρχίας Λιβαδειάς και η ανταλλαγή συνδικαλιστικών απόψεων.

Μέρος της συνάντησης αποτέλεσε η περιήγηση των ξένων συναδέλφων σε πολιτιστικούς χώρους και δρώμενα, όπως η αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου και η ξενάγηση στα μουσεία της ευρύτερης περιοχής, Γαλαξίδι, αρχαιολογικός χώρος Δελφών και Χαιρώνειας.

Τα επόμενα βήματα προς την ολοκλήρωση τους προγράμματος περιλαμβάνουν άλλη μία επίσκεψη των Ισπανών, τον Μάιο. Σκοπός της επίσκεψή τους θα είναι να παρευρεθούν στις εργασίες του σεμιναρίου που θα διοργανωθεί από την Ελληνική ομάδα.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να γράψετε το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά την πρόσθεση... :-)

What is 9 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:

Προτεινόμενοι Ιστότοποι

  • Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
  • Comenius:PTT-Go!
  • Η Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείου Παιδείας
  • Ψηφιακό Σχολείο
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com