Το σχολείο μας (7ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς) συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ “Active Schools” από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Active Schools – Επίσκεψη στη Μούρθια Ισπανίας.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαικού προγράμματος  Erasmus+ με την ονομασία “Active Schools” πραγματοποιήθηκε η μετακίνηση τριων εκπαιδευτικών μαζί με τρεις μαθητές της έκτης δημοτικού, από 20-24 Μαρτίου στη Μούρθια της Ισπανίας.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές συναντήθηκαν με τους εταίρους μας από τρία σχολεία της περιοχής της Μούρθια και από δύο σχολεία από το Κάρντιφ της Ουαλίας. Συμμετείχαν σε δραστηριότητες που είχαν οργανώσει τα Ισπανικά σχολεία, αντάλλαξαν απόψεις και πήραν μαζί τους ευχάριστες εμπειρίες τις οποίες μοιράστηκαν με το υπόλοιπο σχολείο.


Active Schools – επίσκεψη στην Ουαλία

Αντιπροσωπεία του σχολείου μας βρέθηκε στο Κάρντιφ της Ουαλίας όπου συμμετείχε ενεργά στις εργασίες της 2ης συνάντησης στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος ΚΑ2 Erasmus+ «Active Schools». Μαζί με εκπαιδευτικούς από το Κάρντιφ   και τη Μούρθια συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το πρόγραμμα.

 

Active Schools – επίσκεψη Ουαλών και Ισπανών στη Λιβαδειά

Στις 22/11/2022 υποδεχθήκαμε στο σχολείο μας μαθητές από δημοτικά σχολεία της Ισπανίας (Μούρθια &  Καρθαγένη) και της Ουαλίας (Κάρντιφ & Νιούπορτ ), μαζί με τους συνοδούς δασκάλους τους. Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί και παιχνίδια, έγινε διαμόρφωση του κήπου και διδασκαλία μαθηματικών σε παιγνιώδη μορφή από τους  μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.


Προτεινόμενοι Ιστότοποι

  • Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
  • ΚΑ2 Erasmus+ «Active Schools»
  • Η Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείου Παιδείας
  • Ψηφιακό Σχολείο
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com