Τη Δευτέρα , 16-1-2022, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Στ´τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς επισκέφθηκαν τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων τους στον ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ κι έπειτα παρευρέθησαν στον χώρο της Βουλής .Αφού παρακολούθησαν την αλλαγή της προεδρικής φρουράς και αφού ενημερώθηκαν για την αποστολή και τα καθήκοντα των Ευζώνων ,εισήλθαν στο εσωτερικό του κτιρίου και ξεναγήθηκαν από την υπεύθυνη του προγράμματος . Οι μαθητές παρέμειναν για αρκετό χρονικό διάστημα στην αίθουσα του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ παρατηρώντας ένα ένα τα εκθέματα, σχετικά με την ελληνική επανάσταση , και διέκριναν περιμετρικά της αίθουσας την ζωφόρο που απεικονίζει τα σημαντικότερα γεγονότα της επανάστασης!Στη συνέχεια εισήλθαμε στα θεωρεία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ , απ όπου και παρακολουθήσαμε ,για ένα τέταρτο περίπου , τον κοινοβουλευτικό έλεγχο ,που όπως μας ενημέρωσαν διεξάγεται Δευτέρα και Παρασκευή !Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΒΟΥΛΗΣ μας καλωσόρισε και μας ενημέρωσε για την σχετική θεματολογία !
Ηταν σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους  μαθητές όσο και για τους συνοδεύοντες εκπαιδευτικούς !Στις 13:00αναχωρήσαμε για την πόλη μας !


ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να γράψετε το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά την πρόσθεση... :-)

What is 10 + 6 ?
Please leave these two fields as-is:

Προτεινόμενοι Ιστότοποι

  • Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
  • ΚΑ2 Erasmus+ «Active Schools»
  • Η Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείου Παιδείας
  • Ψηφιακό Σχολείο
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com