Στις 04-10-2023 ημέρα Τετάρτη, πραγματοποιήθηκαν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του κ. Καραγιαννίδη Νικολάου τεχνικού Υπεύθυνου της ¨ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ¨ αθλητικές εκδηλώσεις υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση  των εκπαιδευτικών, με αφορμή τον εορτασμό της 10ης  Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού!

 

Τους μαθητές μας λοιπόν, περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη καθώς η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του σχολείου μας, στέλνοντας δυο ποδοσφαιριστές της ομάδος κ. Μεχία  και κ. Ραμό,  καθώς και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας κ. Παστό Τάσο, με σκοπό την προβολή του αθλητικού ιδεώδους από έμπειρους αθλητές . Μέσω λοιπόν αυτής της επίσκεψης , τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να συναναστραφούν μαζί τους κάτι που τους έδωσε απεριόριστη χαρά και ικανοποίηση!

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του σχολείου μας ευχαριστούν  την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την ανταπόκριση και την προσφορά ειδών από την μπουτίκ του συλλόγου και συγκεκριμένα  τον τεχνικό διευθυντή,          κ. Καραγιαννίδη Νίκο για την διεκπεραίωση της επίσκεψης !

 


Categories: drastiriotites, labs

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να γράψετε το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά την πρόσθεση... :-)

What is 7 + 13 ?
Please leave these two fields as-is:

Προτεινόμενοι Ιστότοποι

  • Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
  • ΚΑ2 Erasmus+ «Active Schools»
  • Η Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείου Παιδείας
  • Ψηφιακό Σχολείο
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com