Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας εκδήλωση- επιμορφωτική ενημέρωση, για τα φαινόμενα βίας, ρατσισμού, doping και διαφθοράς, μέσω της καλλιέργειας του αθλητικού ιδεώδους από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.).

Το σχολείο μας ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία ενημέρωσης του Π.Σ.Α.Π., που συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση της νέας γενιάς συνειδητοποιημένων και ευαισθητοποιημένων κοινωνικά αθλητών και μελλοντικών φιλάθλων.

Τέτοιες επιμορφωτικές εκδηλώσεις όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας με θέμα «βάλε ΤΕΡΜΑ στη βία και το ρατσισμό» λειτουργούν ως καταλύτης   δίνοντας ώθηση στους νεαρούς μαθητές και αθλητές, αλλά και μελλοντικούς φιλάθλους, για μια υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη ολόκληρης της κοινωνίας μας, και εξασφαλίζουν ένα καλύτερο αύριο.

Στους μαθητές διανεμήθηκε δωρεάν αθλητικό υλικό και βραχιολάκια με συνθήματα  : «βάλε ΤΕΡΜΑ στη βία», «λέμε ΟΧΙ στο ρατσισμό» και «γίνε ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ των οστών».

Μεγάλη χαρά και πολλά αυτόγραφα έδωσαν στους μικρούς μας φίλους αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού που αποτελούνταν από τους κ. Πέτρο Γιακουμάκη,  κ. Κώστα Παππά και    κ. Κωνσταντίνο Μανωλά.

Την εκδήλωση κάλυψαν δημοσιογραφικά οι τηλεοπτικοί σταθμοί  της Novasports και του Star Κεντρικής Ελλάδος.

Σχετικά link : http://psap.gr/nea/o-psap-vazi-terma-sti-via/ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να γράψετε το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά την πρόσθεση... :-)

What is 13 + 13 ?
Please leave these two fields as-is:

Προτεινόμενοι Ιστότοποι

  • Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
  • Comenius:PTT-Go!
  • Η Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείου Παιδείας
  • Ψηφιακό Σχολείο
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com